Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

woensdag 4 januari 2012

Een heel nieuw jaar voor ons... en ik voel me nu al een ander mens!

Hallo allemaal!
Ten eerste wil ik iedereen een ontzettend gelukkig, maar bovenal GEZOND nieuwjaar wensen!We hebben 2011 afgesloten, een heel nieuw blanco jaar ligt weer voor ons! Voor mij en daarmee ons gezin stond het einde van 2011 geheel in het teken van mijn maagverkleining, inmiddels bijna 10 weken geleden. Het is allemaal niet van een leien dakje gegaan helaas, ik kreeg ernstige complicaties door een nabloeding (waarschijnlijk meteen na het dichtmaken) daardoor had ik 3 bloedtransfusies nodig en al met al was het allemaal erg eng, ook voor mijn man, die toch al niet gerust was op deze operatie. Maar vooral voor onze oudste zoon, die heeft tijdens de avond voor de operatie in het ziekenhuis erg gehuild, riep steeds dat hij wist dat het niet goed zou gaan en dat hij erg bang was.... krijg er nog kippenvel van als ik eraan denk...maar gelukkig, nu gaat het allemaal erg goed, ben inmiddels al meer dan 20 kilo kwijt en voel me nu al als herboren! Nog een paar kilo dan laat ik de 100 kilo hopenlijk voorgoed achter me! Met het nieuwe jaar heb ik mezelf voorgenomen om nu echt dingen voor mezelf in te plannen, dan bedoel ik lekker freubelen! Minstens 4x per week wil ik dit gaan doen. Kaartjes, doosjes, scraplayouts, en een projectje. Ik wil ook veel vaker creaties op mn blog plaatsen! Een vintage/romantische creatie voor dit blog, een schattig kaartje of envelopje of doosje voor mn andere blog! Om meteen de daad bij het woord te voegen, heb ik hier alvast mn creatie voor dit blog. Wat vinden jullie ervan? Nu ga ik snel naar mn andere blog, ook daar heb ik meteen een creatie voor gemaakt! Zie ik jullie daar ook nog even? Gezellig!

Materialen die ik heb gebruikt zijn :
Graphic 45 baby2bride
Beige cardstock (zacht)
Distress inkt voor de randjes
Joy! craft stansen en embossen vlinders
Darkroom, Eline's vintage, Karen Davis stempels
Kant creme en bruin, bedeltje

2 opmerkingen:

ghanya zei

Ook voor jou en je gezin de beste wensen voor 2012. Ik ben blij dat het ondertussen beter gaat met je!
En inderdaad, je kaartje is leuk geworden.

Liefs
Ghanya

Christine zei

Prachtig gedaan! Voor jullie ook een gezond en fijn 2012! Maar ik denk dat je nu wel op de goede weg bent. Geniet van je nieuwe ik en goed dat je zo leuke voornemens hebt!
Liefs
Christine