Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

vrijdag 6 januari 2012

Wat later als gepland.. maar hier mn volgende creatie.

Doordat ik vanmorgen geen internet en telefoon had (het blijkt dus een versleten voeding te zijn) kon ik vandaag mijn laatste item niet plaatsen. Maar mn mannetje is gelukkig behoorlijk technisch en vermoede meteen een versleten voeding. Maar hier dus mijn foto's!
Ik ga er tenslotte nogeen bijpassend tasje bij maken en het hele setje gaat naar mijn schoonmoeder voor haar verjaardag. Zij is alijd erg blij met mijn zelfgemaakte cadeautjes, dit gaat zeker bij haar in de smaak vallen hihi.. De gebruikte materialen zijn dezelfde als in de vorige postjes. Het potje was in eerste instantie gevuld met kweepeer marmelade, gekocht bij de kaasboer en was echt heerlijk! Nu doet het dienst voor de lekkere Wilhelmina pepermuntjes die erin zitten.
Morgen heb ik een bijdrage voor mijn andere blog...

Ik vind het erg leuk om te horen wat jullie van mijn laatste item vinden hoor!
Liefs, Monique

5 opmerkingen:

Brenda zei

Wat ontzettend leuk zeg!!
De bloemen zijn leuk, ben er zelf vanmiddag ook mee aan de slag geweest!! Lieve groetjes en een heel fijn weekend! brenda

Christine zei

Ik wil ook wel eens je schoonmoeder zijn! Wat is dit prachtig gemaakt!
Liefs
Christine

Ilonka zei

Hoi Monique,
Wat supergaaf gemaakt ik zag dat je weer prachtige creaties maakt. En wat maak je erweer een hoop werk van .En ik lees dat het goed met je gaat. Fijn om te lezen.

lieve groetjes xxx Ilonks

cutecardsandstamps zei

Dank jullie wel lieve meiden! Ik vind het heel erg leuk om te zien dat er naar gekeken wordt!
Hee Ilonka, dat is lang geleden, hoe gaat het met je? Ja met mij gaat alles weer heel erg goed!

Liefs, Mo

Marijke zei

Hoi Monique,

Wat goed om weer iets van je te zien op je blog. Pfff wat een verhaal joh over de operatie in het vorig bericht. Gelukkig dat het nu weer goed met je gaat en wat ben je al veel kilo's kwijt, TOP!!! Je creaties zijn supermooie zeg, en erg leuk dat taartpuntje, practige labelkaart en gepimpt potje.

Liefs, Marijke en Chantal