Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

donderdag 5 januari 2012

Lekker bezig.. een goed begin van het nieuwe jaar!

Zoals ik mezelf had voorgenomen heb ik gisteren weer lekker gefreubeld. Dit keer een taartpunt in romantische-vintage stijl. Ik vind dat zo leuk om te doen! Morgen plaats ik wederom een nieuwe creatie op dit blog. Ben zooo lekker bezig! Maar ik moet vandaag een taart workshop geven (vullen en decoreren met marsepein) dus heb ik weinig tijd, om half 2 begint het, dus snel even dit plaatsten! Ik ben benieuwd hoe jullie het puntje vinden. De materialen zijn wederom van Graphic 45 Baby2bride, muziekpapier is van een blokje van Mariannde Design, kant, lint stansjes van Joy! Craft stansen en embossen. In het doosje komen nog lekkere chocolaatjes, met de creatie van morgen is het een schattig geschenksetje geworden, ik zou het leuk vinden als jullie morgen ook nog even langskomen hoor om het eindresultaat te zien!

Kijken jullie mee?
Liefs, Monique

4 opmerkingen:

Christine zei

Knap gedaan! Ik probeer morgen eens langs te komen want ik word al nieuwsgierig!
Liefs
Christine

Brenda zei

Wat heb je dit leuk gemaakt, erg mooi en lief!
Lieve groetjes brenda

mariska zei

Dat heb je erg mooi gemaakt Monique! Schitterend!!

Liefs mariska

Kaatje Brocant zei

Dank jullie wel meiden!
Leuk om jullie reacties te lezen hoor!

Liefs, Monique