Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

Dit ben ik!

Ik ben Monique, sinds 2002 heel gelukkig getrouwd met Martino, samen hebben wij twee zoontjes, Jimmie (2002) en Sem (2004). We zijn van de drukke stad Rotterdam naar een landelijk dorpje verhuisd, vlak bij de Rottemeren. Hier hebben wij het enorm naar ons zin en voelen wij ons echt thuis. Ik ben een gelukkige thuisblijf moeder en als alles aan kant is kan ik lekker veel knutselen waar ik dan ook echt verslaafd aan ben hihi... Kaarten, doosjes,projectjes, scrapbooking, alles vind ik leuk! Op dit blog wil ik, zoals de naam het al zegt "Brocante" dingen laten zien. Dat varieert van vintage kaartjes/doosjes/albums tot leuke foto's van Brocante dingen.
Ik zou het erg leuk vinden als jullie ook mijn andere blog eens bezoeken, www.cutecardsandstamps.blogspot.com en een reactie achter laten.

Liefs,
Monique