Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

donderdag 3 maart 2011

Sweet cupcakes voor bij de thee.....

Nu even iets anders om te laten zien; ik heb een lieve vriendin een workshop gegeven in cupcakes decoreren. Zij heeft al meerdere taart decoreren workshops bij mij gedaan en daarbij heel veel familieleden meegenomen. Omdat ik dit zo ontzettend leuk vond heb ik haar een cupcake workshop cadeau gedaan. Iets wat ze al heel lang wilde maar waarvan ze eigenlijk dacht dat ze dan zo klaar zou zijn en daarom nog nooit had gedaan bij mij. Hihi... ze is van gedachten veranderd hoor! Natuurlijk hebben we heel veel gekletst bij een pot thee en de mini slagroomsoesjes, mergpijpjes en chocolaatjes (ja als je bij mij een workshop volgt wordt je lekker verwend hihi)maar het eindigde behoorlijk laat na 8 cupcakes te hebben versierd. Op de foto zie je er maar 6, want manlief wilde heel graag 2 stuks meenemen naar z'n werk. (denk maar niet dat hij er eentje weggeeft hoor! Die eet hij beiden lekker zelf op!
Heb je zin gekregen? Ze zijn dan ook eruuuuug lekker, onder de marsepein zit een klein laagje romige boter-vanille creme, mmmmmmmmmmm.....
Mijn moeder komt vanmiddag, dat wordt smullen!!
Zou jij nu ook eens zelf zulke prachtige cupcakes willen maken, neem dan een kijkje op mn website onder de rubriek workshops. Het is echt zoooo leuk om te doen! Van alles komt aan bod, diverse dieren, roosjes, uitstekers, net wat je wilt leren van mij!
Natuurlijk vind ik het leuk als jullie een berichtje achterlaten hoor!

Liefs,
Monique

2 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

MMmmmmmmmmmm dat ziet er lekker uit!! eigenlijk te mooi om op te eten. Lijkt me leuk zo'n workhsop, helaas is het een beetje te ver voor ons.
groetjes, Marijke en Chantal

manuela zei

MMmmmmmmmmmm dat ziet er lekker uit!!
idd eigenlijk te mooi om op te eten

liefs manuela