Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

woensdag 16 maart 2011

Vandaag een jaartje ouder maar ik voel me nog net als gisteren....


Vandaag is het precies 41 jaar geleden dat ik geboren ben, maar eigenlijk voel ik me helemaal geen 41. Ik voel me eigenlijk nog net zo als toen ik bijvoorbeeld 30 werd, geen verschil dus. Zelf vind ik mijn verjaardag vieren helemaal niet zo belangrijk, maar omdat we twee jongetjes hebben die dat natuurlijk wél heel leuk vinden is het toch altijd een klein feestje. Het begon vanmorgen vroeg al met gefluister van papa die de kadootjes aan Jimmie en aan Sem overhandigde om aan mama te geven. De jongste wilde graat het grote kado geven, Jimmie de oudste nam genoegen met een vierkant pakje en papa gaf de kleinste. En wat werd ik vérwénd!! In het grote pak zaten de drie grote rechthoekige voorraad blikken van Tilda, wat een schatjes! Die komen in de woonkamer op mijn plank, gevuld met scrapspullen! In het vierkante pak zat een blok van.... ja hoor... Tilda!! Wat een prachtig papier is dat toch! In het pakje van papa zat een schattig setje paas clear stamps plus een prachtig blokje van Eline, Old Fashion Nursery (baby boy) het girls blokje was uitverkocht, maar wordt nog voor me besteld hihi....Het schattige kaartje heb ik van mijn schoonmoeder gekregen en paste precies bij de mooie spullen, dus die pronkt ook op de foto! Nou daar wordt je toch super blij van?! Gisteren heeft mn jongste trouwens een super mooie tekening voor me gemaakt én gegeven, hij kan namelijk heel moeilijk iets bewaren hihi... alles moet meteen gegeven worden,geen geduld om te wachten hihi... wat een schatje he?

Nou ik ga maar snel even de stofzuiger door mn woonkamer halen, straks krijg ik nog wat visite dus snel aan de slag. Volgende week ga ik lekker een paar dagen knutselen met mijn supermooie nieuwe verjaardags spullen!

10 opmerkingen:

Regina zei

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag. Een fijne gezellige, creatieve dag toegewenst enne wat een prachtige cadeautjes heb je gekregen.

Annemarie en Merit zei

Gefeliciteerd heerlijk om zo verwend te worden op de vroege ochtend.

gezellige dag toegewenst.

manuela zei

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag. zo verwend te worden op de vroege ochtend
echt heel mooie kado,s gekregen
Een fijne gezellige dag toe gewenst

liefs
Manuela

Desirée-ScrapDees zei

hieperdepiep hoeraaaaaaaaa!

Van harte en wat heb je een gave spullen gehad, leuk!
Nog een fijne dag verders!

Marijke en Chantal zei

Van harte gefeliciteerd en wat een mooie cadeautjes heb je gehad. Dat wordt weer heerlijk freubelen!!
Fijne dag nog verder.

Liesbeth zei

Gefeliciteerd met je verjaardag.
Wat een mooie pakjes heb je gekregen, ik zou bijna willen dat mijn kinderen ook nog de leeftijd van pakjes geven hadden hihi.
gr. Liesbeth

Aartje zei

Monique, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je bent lekker verwend. Kun je die jongens van jou ook niet eens bij mij langs sturen als ik jarig ben, zij weten wel wat leuke spulletjes zijn. : ). Fijne dag nog vandaag groetjes Aartje

Durvina zei

Van harte!
En heerlijk toch als je je zo volet zoals je het omschrijft, geniet ervan.
Wat een leuke cadeaus heb je gekregen, veel plezier ermee.

groetjes, Durvina

*mieke* zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat fijn dat je zo enorm bent verwend!
Groetjes Mieke

Kaatje Brocant zei

Dank jullie wel!

Liefs, Monique