Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

vrijdag 11 maart 2011

Uit de oude doos, van het blog van www.hethobbykoffertjedesingteam.blogspot.com


Voordat ik met zeep ging werken en verkopen, had ik een scrap/kaarten maak webwinkeltje Het Hobbykoffertje. Omdat er zo ontzettend veel tijd (en stress) in het uitzoeken van steeds maar nieuwe scrapartikelen, leuke projecten verzinnen, maandelijke kits enz. kwam ik nog maar nauwelijks aan mijn gezinsleven toe. Ik heb vorig jaar daarom de beslissing genomen om Het Hobbykoffertje af te sluiten en met een geheel andere branche verder te gaan. Een groot aantal scrap artikelen heb ik toen verkocht, maar toch heb ik nog behoorlijk wat spullen liggen. Natuurlijk kan ik al dat moois niet zelf allemaal houden (al zou ik dat best willen hihi) en in mijn achterhoofd zat het plan om op mijn gemakje mooie pakketjes te maken en dit in de webwinkel en op dit blog te verkopen. We zijn ook intussen erg druk bezig met klussen in huis, de woonkamer is nu bijna af, dan is eerst de zolder aan de beurt waar wij gaan slapen, (zodat de jongste ook een grote kamer krijgt) dan de rest, de tuin als laatste. We hebben bijna 16 meter op het zuiden, een hele lap die ik functioneel maar ook romantisch wil inrichten. De pakketjes worden dus tussen alle bedrijvigheid van de zeep orders en het klussen door gemaakt. Een aantal kaartjes die je ziet zijn van dit super leuke en mooie papier gemaakt en er zijn nog wat pakketjes van beschikbaar. De merken die ik heb liggen zijn: Tilda, Making Memories, Bo Bunny, Cosmo Cricket, Basic Grey, Graphic 45 enz. De pakketjes worden met brievenbus post verzonden (2,76) en er zit genoeg materiaal in om meerdere leuke kaarten of projectjes mee te maken. De prijs van een kaartpakketje is € 7,50 plus porto. Mocht je interesse hebben, mail dan gerust hoor! Ook heb ik nog heel veel leuke clear stempels, geurloze terpetine, knipvellen van Marianne Design, die zal ik proberen snel te gaan plaatsen. Gemiddeld ligt de prijs zo;n 10% lager als in de hobbywinkels!

Veel liefs,
Monique.

Geen opmerkingen: