Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

vrijdag 18 februari 2011

Een lekker bakkie.........koffie, maar dan van papier, zonder koffie maar wel met een theezakje en wat lekkers!
Vanmorgen eens een keertje zo'n leuke (koffie) mok geprobeerd met de scor pal en het ging lekker moet ik zeggen. Ik heb hem lekker gevuld met een zakje appelthee, een mini milky way en een mini twix, ik geef hem vanmiddag aan mn moeder, die is al sinds dinsdag in etappes aan het oppassen. Ons zoontje Sem is ziek, een vervelende griep die hier onder de kinderen heerst met hoge koorts, hoofdpijn, buikpijn enz. Nu komt mijn moeder in de middag naar ons toe zodat er iemand bij Sem is als ik de oudste uit school ga halen, ze heeft ook een nachte hier geslapen zodat ik vanmorgen de oudste ook weer naar school kon brengen. Lijkt misschien niet zo bijzonder, maar mijn moeder heeft geen goede gezondheid (hartfalen en een pace maker) meer en zit iedere dag bij mij vader in het verpleeghuis al meer dan 2 jaar. Het is echt verschrikkelijk zwaar voor haar maar ze doet het met liefde. Ze verdient veel meer dan een papieren koffie beker natuurlijk, maar hier is ze altijd zo blij mee! Ik hoop dat ze hem straks leuk vindt! Wil je de maten en de beschrijving, geef dit dan maar aan in een reactie hoor, dan zal ik het hier onder vermelden. Ik heb gebruikt gemaakt van het mooie Tilda Country Red, Joy! cutting en embossing stansjes, een pons en een roosje. Hoe vinden jullie hem?


Liefs,
Monique

4 opmerkingen:

Colien zei

Dit is inderdaad een lekker bakkie!
Ik houd dan wel niet van koffie, maar chocola......hmmmm!
Het duurde even voordat ik op je berichtje kon reageren (Google werkte steeds niet mee :s), maar ben nu volger en ga meedoen met je candy. Erg leuk dat je dit ter beschikking stelt!
grtz.Colien

Christine zei

Dag Monique,
Wat maak jij leuke spulletjes zeg! Ik ben meteen volger geworden! Ik kijk er dan ook naar uit om je werkbeschrijving op je blog te zien!
Liefs
Christine

Marleen zei

Hallo Monique,

Ik kom net per toeval jou blog tegen,
wat een super leuke blog is dit zeg!
Ik ben dan ook meteen volger geworden en zou ook heel graag de werkbeschrijving van deze prachtige mok willen.
Ik ben helemaal dol op de scorpal en heb er in januari eentje gekocht,ik ben altijd op zoek naar nieuwe patronen voor leuke kado verpakkingen.
Ik hoop nog veel leuke dingen hier op je blog te mogen tegen te komen.

Knutsel groetjes,
Marleen

Helma's crafting zei

Hallo Monique,
Wat een leuk blog heb je, sinds vandaag gevonden, maar zeker de moeite waard om te blijven volgen.Ben wel benieuwd naar de maten van deze leuke beker, en zou ze graag vernemen.Heb al iemand in gedachten die hem gaat krijgen als deze klaar is.
groetjes,Helma