Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

vrijdag 11 februari 2011

Jongens dit wordt leuk!!!!!!!!Ik zit op een grote lading met stansen te wachten van Cottage Cuts. Deze zijn zooooooo ontzettend mooi, schattig en perfect gedetailleerd! Wat ga ik ermee doen: ik ga ze stansen van copic perfect blending paper en ze als setje verkopen. Je kunt dan met je copics de stansen naar eigen smaak inkleuren, beter gezegd, naar de keuze van je papier! Echt ontzettend leuk en veel "pakkender" als een stempelafdrukje, echt weer eens iets anders dus. Om je een voorproefje te geven van wat er binnen gaat komen heb ik een paar fotootjes voor jullie van de stansjes, ze zijn zooooooooo cute! Oh ja, naast deze stans setjes heb ik ook nog 5 blokken van het waanzinnig mooie papier "Tilda" ingekocht (3 zijn nog in backorder) welke in setjes van 7 halve Tilda vellen en 7 halve bijpassende cardstock vellen,roosjes, bedeltje , brocant touw en swirls worden verkocht voor maar € 5,99 per set! En let wel; dit is maar een klein voorproefje, er komen nog veeeeeeeeeeeeel meer leuke stansen binnen, ik heb me ongegeneerd laten gaan hoor hihi..... en natuurlijk niet alleen voor kaarten, maar ook voor superleuke projectjes heel goed te gebruiken! Ze zijn gisteren vanuit Amerika verzonden, dus ik verwacht ze met een beetje geluk (moet de douane ze niet vast willen houden natuurlijk) eind volgende week, hou het blog maar goed in de gaten hoor!


liefs,
Monique.


liefs,

Geen opmerkingen: