Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

donderdag 17 februari 2011

Easel kaart voor een challenge


Het is eigenlijk voor het eerst in tijden dat ik weer een keertje meedoe aan een leuke Challenge. Omdat ik
deze
pas laat ontdekte, had ik ook niet zo heel veel tijd om ervoor uit te trekken, dat is altijd een beetje jammer. Maar goed, ik heb meteen een paar van mijn 17 nieuwe stansen uit kunnen proberen door ze uit Copic papier te stansen en daarna in te kleuren met de Copics, ik vind de slak zo ontzettend lief! Verder heb ik een stempeltje gebruikt van Forever Friends en een Basic Grey papierblokje: Sugar Rush. Ook de bijpassende envelop is van dit papier gemaakt. Ik vind het leuk als jullie een reactie achterlaten hoor!


Liefs,
Monique

1 opmerking:

Ilonka zei

Hey Monique,

Wauw ik vind hem supergaaf en wat een schatje het stempeltje.
Bere goed !!!!

Groetjes ilonka