Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

donderdag 27 januari 2011

Leuk projectje gedaan vandaag
Het is hier in huis vreemd vol. Onze jongste werd afgelopen dinsdag ziek op school, gisteren kwam de oudste ziek uit school en ja hoor, vanmorgen kwam mijn man om half 10 alweer naar huis! Er heerst een heel vervelend buik virus, wat gedurende 2 dagen duurt. Zelf ben ik er nog vrij van maar wie weet ben ik morgen wel aan de beurt behhhh!
Vandaag de tijd maar een beetje benut om tussendoor een projectje te doen; een easel kaart met een duizend-en-een-dingen bakje erin. Ik had hem ergens een poos geleden gezien (sorry weet niet meer waar anders had ik de naam kunnen vermelden)ik had toen de maten opgeschreven en vandaag maar eventjes ervoor gaan zitten. Ik heb het vrolijke papier gebruikt van Eline, satijnlint, een bedeltje en 3 verschillende paper roses. Ik heb hem voor mijn moeder gemaakt, met zakdoekjes erin, zo staat het gezellig en kan ze er altijd goed bij. Ik heb nog 3 kant en klare pakketjes liggen, met de werkbeschrijving erbij die je kunt kopen voor € 6,50 Er zit er meer dan genoeg dessin papier in om nog heel veel leuke andere kaartjes/labels of iets dergelijks te maken. Het stempelafdrukje zit er niet bij in. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een berichtje naar info@kaatjebrocant.nl ovv easel pakketje Eline. Er komen binnenkort ook leuke Tilda pakketjes aan, hou het blog maar goed in de gaten. Enne... ik wil heel graag de leuke give a way uitdelen, dus kom op en wordt lekker volger!

Liefs,
Monique

Geen opmerkingen: