Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

maandag 17 januari 2011

Ik voel me echt vereerd!

Want wat is er aan de hand? Ik geef regelmatig workshops, van taarten decoreren, tot leuke scrap projectjes en van cupcakes versieren tot zeep workshops. Voor deze laatste workshop die ik geef op 24 februari a.s. komt een deelneemster helemaal vanuit Belgie om aan mijn workshop mee te doen! Hoe leuk is dat! Het is een superleuke workshop waarin je met maar liefst een kilo!!!! zeep naar huis gaat die je van te voren in diverse prachtige mallen hebt gegoten en helemaal naar wens hebt afgewerkt. Tijdens deze workshop staat er ook nog een grote pot thee en diverse lekkere mini high tea hapjes voor je klaar.

Omdat er eigenlijk door mijn bedrijfje steeds minder tijd voor leuke dingen overbleef en dat met name in de vrije tijd met mn gezinnetje, heb ik besloten om een stuk minder te gaan werken. De workshops worden nog max 2x per maand gegeven, beurzen/braderieen/jaarmarkten gaan op een heeeeeel laag pitje, want jee wat gaat daar enorm veel tijd in zitten. Gast workshops heb ik voorlopig een halt toe geroepen, ik ga lekker genieten van scrappen/knutselen/taarten versieren voor mijn pure ontspanning! Gezellige freubeldagjes organiseren met leuke vriendinnen en mijn zussen staat nu hoog op mijn verlanglijstje! Er komt zelfs een creatief weekeind dit jaar aan waarin er diverse leuke workshops te volgen zijn en heel veel lol te beleven valt!

Wat is er verder nog voor leuk nieuws te melden: divese nieuwe mallen zijn binnengekomen, o.a.a een schattig brocant baby schoentje, een lief eendje die ik ga combineren met de baby boy/ baby girl/ baby harten, een liggend chabby chic engeltje, voor o.a. Valentijnsdag lieve hartjes met prachtig gedecoreerde roosjes erop. Maar waar ik super trots op ben zijn mijn diverse nieuwe romantische stoffen artikelen. Beeldschone harten, jamhoesjes, kransen, kussen met hoes enz.enz. Handmade (niet door mij hoor!) en met heel veel liefde en aandacht (dus heel veel tijd erin gestopt) gemaakt.Veel liefs,
Monique

1 opmerking:

Mirjam Decoratieve Verftechnieken zei

Hoi Monique,

Bedankt voor je bezoekje. Leuk om ook eens hier bij jou te komen kijken. Die zeepworkshops lijken me heel leuk. En dat er iemand uit België komt is echt te gek voor je.