Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

dinsdag 22 maart 2011

JOEHOE!!! DE CANDY IS GEWONNEN!!! DOOR.....


CORINDE VAN CORINDE'S CREATIONS!
Nadat ik alle namen op briefjes heb gedaan, heeft mijn zoontje er 1tje uitgetrokken en dat is dus Corinde geworden. Van harte gefeliciteerd met je prijs Corinde, zou je me je email adres willen doorgeven? Mijn mail adres is info@kaatjebrocant.nl Dan kan ik zorgen dat je prijzen naar je toe komen. De volgende Candy staat in het teken van TILDA! blijf dus regelmatig kijken want hij wordt zeer binnenkort geplaatst!

Door alle gezellig maar toch wel vermoeiende drukte die het maken van de prachtige zepen met zich mee brengt en niet te vergeten de supergezellige workshops, is dit blog er echt bij ingeschoten! Daar wil ik vanaf nu verandering in brengen. Leuke fotoos van nieuwe zeepjes, vrolijke taartjes en cupcakes, gezellige (of minder vrolijk nieuws) berichtjes, kortom veel bedrijvigheid wil ik hier laten zien! Natuurlijk kan ik dit niet in mn uppie, daar heb ik wel volgers voor nodig en wat is nu leuker om veel volgers te trekken met een mooie blogcandy! Wat heb ik in petto: bij 50 volgers geef ik een prachtige zeepketting weg, ter waarde van € 14.50! Ik heb er nog geen foto van, want ik ga hem nog ontwerpen! Maar dat is nog niet alles: erbij krijg je een SCOR PAL t.w.v. € 35.00!!!! De scor pal is in inches, dus je kan zo de Amerikaanse projectjes op het web volgen!!
Het enige wat je hoeft te doen is dit:

*wordt lid van mijn blog door volger te worden (ben je dit al, super!), anoniem volgen telt niet mee! Ik wil echt een blog naam in mijn volgers lijst zien staan (ja ik ben streng hihi)
*geef in dit berichtje een reactie op de blogcandy, zodat ik weet dat je hier aan mee wilt doen
* zet deze blog candy in je sitebar van je eigen blog, zodat andere bloggers dit zien en zo ook mee kunnen doen, tenslotte moeten het er wel minstens 50 worden!
* natuurlijk controleer ik dit bovenstaande zodra er iemand uitgepikt kan worden

Heel veel succes!

Groetjes, Monique
Kaatje Brocant

35 opmerkingen:

linnepin zei

Hoi Monique,
Ik heb je net aan te telefoon gehad over de workshop zeep maken en ik kan je vertellen dat we er veel zin in hebben!
Als het net zo gezellig wordt als net aan de telefoon,komt het helemaal goed.
We zullen ze hier in Brabant eens een 'zeepje laten ruiken!'
Groetjes Linda en Marie-Louise

Kaatje Brocant zei

Hoi Linda en Marie-Louise, ik heb er ook enorm veel zin in! En wat zal het in Brabant binnenkort lekker ruiken zeg! Dat levert bij jullie vast en zeker heel veel bewonderende blikken op!

liefs,
Monique.

Anoniem zei

Hoi Monique, wat een super gave candy geef je weg.
Ik geloof dat ik aan al je verplichtingen (lol) heb voldaan en nu maar hopen dat ik straks er uitgepikt wordt.
Wat een schitterende dingen maak je en verkoop je allemaal.Ik heb je web winkel in mijn favo's gezet hoor.
Bedankt voor je complimenten voor mijn blog.
Fijn weekend Groetjes Jannie.
Ps wat een lief zoontje heb echt een schatje.

Conny zei

Hoi Monique,
Wat een leuke Candy geef je weg! Toen ik een foto van Sem zag begreep ik pas dat jij die Monique was! Jij bent ook elke keer weer met wat anders bezig hè. Wel leuk zo gevarieerd. Succes ermee!
Groetjes, Conny

Marijke zei

Hallo Monique, via,via op je blog terecht gekomen. Wat een prachtige creaties maak je!!
En dan geef je ook nog zo'n gave candy weg, de scor-pal staat bovenaan ons verlanglijstje dus wij gaan duimen. De candy staat al op onze blog, dus op naar de 50 volgers..... één heb je er alweer bij:)
Groetjes, Marijke en Chantal

manuela zei

Hallo Monique,
via,via op je blog terecht gekomen. Wat een prachtige creaties maak je!!
En dan geef je ook nog zo'n gave candy weg,De candy staat al op me blog, dus op naar de 50 volgers..... één heb je er alweer bij:)

groetjes
Manuela

Chantal zei

Hallo Monique,
Je maakt erg leuke dingen en ben al geregeld te vinden op je blog.
Heel erg leuk dat zo'n mooie candy weggeeft, daar doe ik graag aan mee.
Op naar de 50 volgers.

Groetjes,
Chantal

Durvina zei

Hoi Monique,

Wat een supergave candy, ik ben weg van allebei, dus een goede reden om mee te doen.
De scor pal staat nog steeds op mijn verlanglijstje.
En je blog ziet er lekker vrolijk uit!

groetjes, Durvina

Annelies zei

Heel erg leuke candy! Ik heb je blog net ontdekt en volg nu. Er staat ook een link in m'n sidebar . Groetjes uit België, Annelies

Aartje zei

Wat een leuk gevarieerd blog heb ik zojuist ontdekt. Super! Ik kom graag weer eens bij je terug en ben dus volger geworden. Leuk datje ook nog een candy weggeeft. Ik ga reclame voor je maken op mijn sidebar. Groeten Aartje

Tini zei

Hoi Moniek,

Wat leuk om zo een candy weg te geven, ik wil er echt wel aan meedoen, ik wil al zo lang een scorpal hebben, dus wie weet!

Gr. Tini

Regina de Koning zei

Hoi Moniek,
Nu ik word bij deze volger. Leuke dingen en ideetjes bij je bekijken. Ook nog geweldig spannend dat je een candy weggeeft. Ik doe graag mee. Zet 'm op verder. Succes met je projecten.

Annemarie en Merit zei

Hoi Monique,

Wat een leuke blog heb je we zijn er eens even door heen gefietst, ziet er alllemaal even leuk uit. en dan zo'n gave candy, de scorepal staat hoog op mijn verlanglijstje, en jij gaat hem zomaar weggeven. Nou dan wagen we graag een gokje.

groetjes Annemarie en Merit

Anoniem zei

Hoi Monique wat een prachtig blog heb jij zeg. Volgens mij heb ik gisteren op de beurs in Zwolle ook nog bij jullie kraam gestaan kan dit? Je maakt echt prachtige dingen. Wij (mijn dochters en ik) maken ook graag voor een verjaardag of feestje iets leuks om geld of iets anders in te geven, maar een scorpal hebben wij nog niet dus zijn we wel iets beperkt. Een goede reden om mee te doen. Wie weet zijn we de gelukkige. Ik hoop in ieder geval nog mooie dingen van jou voorbij te zien komen. hartelijke groetjes Joke

Wil zei

Hoi Monique,
Wat een mooie blog heb je zeg.
En super dat je zo mooie candy weg geeft. Dus bij deze doe ik ook een gokje.

Groetjes Wil

Colien zei

Wat een geweldige candy! Het is gezellig om op je blog rond te neuzen, er staan leuke creaties op. Vooral omdat je niet alleen kaarten maakt, vind ik het luek om even te kijken.
Je staat in mijn sitebar, hopelijk krijg je hierdoor nog meer kijkers én volgers.
grtz.Colien

Kaatje Brocant zei

Ha meiden, hartstikke leuk dat jullie volgers zijn geworden, de resterende 16 zullen vast en zeker nog volgen, de candy blijft gewoon staan!

liefs,
monique

Desirée-ScrapDees zei

hé ik hopte hier toevallig voorbij en zie zo'n gave candy, daar wil ik wel een gokje voor wagen! Nog maar 15 volgers, want ik ben natuurlijk volger geworden!

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi,
Ook ik was aan het rond kijken en zag eerst die super candy die je gaat verloten bij 50 volgers. Nou ik doe mee hoor!!
Toen verder op je blog gaan kijken en zag dat je ontzettende leuke dingen maak.
Dus volger geworden. Ik ben zelf wat spullen aan het verkopen op mijn blog en ga ook tussen de kopers iets verloten. Dus je bent van harte welkom kom de komen hopen.
Hartelijke groetjes Lida

Liesbeth zei

Hoi Monique,
Nou dat reclame maken lukt goed want ook ik kwam je tegen.
Wat een leuk blog heb je, dus natuurlijk ga ik je volgen en een candy is altijd welkom, en zeker als het zo'n originele is!
Ga ik je ook nog even helpen met reclame maken voor je blog.
gr. Liesbeth
kkartjesvanliesbeth.blogspot.com

SandraR zei

Hoi, Monique!

Wat een prachtige dingen maak je, zeg! Ben nu al helemaal fan van je... :-D Heel erg mooi (en lekker!!!)
En ook nog eens zo'n gave candy... Bijzonder om zoiets kado te willen geven...
Bij deze wil ik je laten weten graag een kansje te wagen...
Volger ben ik net al geworden en je candy komt in mijn sidebar te staan.

Hartelijke groet, Sandra

Kaatje Brocant zei

Super leuk meiden! Nog maar 10 volgers te gaan!
Dit gaat vast en zeker lukken!

Liefs, Monique

Kaatje Kip zei

Ik heb net je blog even bekeken en ik ga je volgen hoor (nu nog maar 9 te gaan) en natuurlijk wil ik ook graag een kansje wagen op jouw give away. Ik zet je ook in mijn sitebar.
En nog gefeliciteerd met je verjaardag! Mijn dochter was gisteren ook jarig (10 jaar). Toevallig :-)
Kom maar eens op mijn blog kijken als je zin hebt.
Groetjes Conny

Petra zei

Wat een super leuk blog heb je, ik ben gelijk volger geworden. En wat geef je een prachtige candy weg zeg. Ik wil wel heel graag meedoen dus ben ik volger geworden en heb je candy in mijn sitebar gezet. Ik ga nu duimen.

Liefs Petra.

Rosina zei

Ook ik ben zojuist volger geworden, nu nog maar 6 Monique ....gaat lekker hé en wat maak jij leuke dingen super hoor.Ik ga vast nog wel meer langskomen.En ook staat de scorpal op mijn verlanglijstje....dus wie weet met een beetje geluk.
Je candy staat ook al in mijn sidebar.....
groetjes Rosina
no

Corinde's Creations zei

Wat een geweldige blog heb je, je maakt prachtige dingen. De candy is ook super, de scorpal is al langere tijd een grote wens van mij dus ik wil graag mee doen.

Lieve groetjes, Corinde.

yaranore zei

ben ik de 46 ste en ben je nog 4 verwijderd van de 50.
Wil je candy wel plaatsen, maar weet helaas niet hoe dit moet, maar ooit zal het lukken.
Nel

renate evres zei

Hoi Monique
ik heb hele mooie projecten op je blog gezien, en dan ook nog kan op zon geweldige candy als ik volger wordt, natuurlijk ben ik dat gelijk geworden.de scorpal staat ook op mijn verlanglijstje, ik ben al druk op het web alle informatie daarover aan het vergaren.

je bent al bijna bij de 50 volgers, maar dat zal niet lang meer duren.
groeten Renate

scrappingann zei

Hoi Monique,
Wat een waanzinnige leuke Candy, ik ben volger geworden en ga de Candy op mijn Blog plaatsen.
Ik wil dan ook graag een kansje wagen, want wie niet waagt, wie niet wint :-)
Groetjes van Scrappingann

helma's crafting zei

Hoi Monique, wat een leuk blog heb je ik ga jouw blog gelijk in de sidebar van mijn blog zetten, ik vind hem echt de moeite waard.En natuurlijk zet ik je candy er ook bij, lijkt me leuk om de scor pal te mogen ontvangen, maar ja dat is dus afwachten.Je hebt leuke ideen waar ik zeker wat mee kan.Nogmaals complimenten.
groetjes,Helma

Marjo zei

Ik dacht dat ik een berichtje had geplaatst, maar hij is verdwenene, nog een keertje dus:
Geweldige blog heb j een een geweldige candy. Groetjes Marjo

Lisandia zei

Ik wil graag meedoen met de candy. Hopenlijk win ik eens iets. Ik ben volger van je geworden. Groetjes Lisandia

Thea zei

Hallo Monique,
via,via op je blog terecht gekomen. Wat een prachtige dingen maak je!!
En die Candy, super .Ik wil al zolang een zeepketting maken...dus ik ga een gokje wagen.Succes met je blog....
Ik ben nummer 51......nu hopen op meer volgers .

Gr Thea

Desirée-ScrapDees zei

oh hij is al verloot, jammer heb um niet gewonnen helaas! Maar zie dat je al weer iets nieuws heb, dus daar even kijken, leuk, leuk, leuk!

Nog bedankt hé voor de verloting!

jans zei

super mooie candy kwam via via bij je bllog terecht en ben gelijk volger bij je mooi blog geworen en waag gelijk een kansje grt jans