Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

donderdag 15 september 2011

Ik ben er weer en nu nog maar TWEE volgers!!!!

Hoi allemaal, ik ben een heel poosje niet actief geweest op mn blogs. Ons jongste zoontje heeft een kijkoperatie in zn blaas gekregen met een opname erachter aan want het ging allemaal niet zo heel erg lekker helaas. Gelukkig ging het snel daarna weer lekker met hem, alleen heeft hij nu een hele nare hoest en had hij maandag en dinsdag hoge koorts. We houden hem goed in de gaten want hij heeft al meerdere keren van dubbele longontsteking gekregen. Verder ben ik zelf ontzettend druk geweest met mezelf! Ik ben door alle rondes van de artsen en disciplines van het ziekenhuis heen en ik sta officieel sinds vorige week op de wachtlijst voor mijn Gastric Sleeve operatie! Hoewel ik het toch best wel spannend ga vinden nu, kijk ik er ook enorm naar uit! Mn middelste zus zit net 2 weken achter mij in het traject, maar er is zelfs een kansje dat we samen op zaal liggen misschien! Ik ben nu al bezig met mn kleding aan het uitzoeken die ik straks natuurlijk niet meer aankan. Broeken en shirts (voornamelijk zwart omdat het zo mooi afkleed hihi) bewaar ik nog even, die kan ik tot een kilo of 10 aan gewichtsverlies waarschijnlijk nog wel aan. Maar zomerkleding gaat binnenkort echt definitief weg! Ik heb net de was opgehangen buiten, ik dacht, jee straks hangt hier kleding in heel wat maatjes kleiner aan de molen! Dat is zo'n ontzettend raar idee! Van mijn vriendin die 20 kilo is afgevallen heb ik heel veel kleding in maat 46 gekregen, echt super leuk! Nu heb ik maat 50-52 maat 48 heb ik zelf nog wat van in de kast liggen dus hoef ik straks nog niet zo snel te gaan kopen. Dat scheelt veel geld! Het kan nu nog ongeveer een week of 5 a 8 duren, maar ervaring van lotgenoten leert dat het ook al over een week zou kunnen! Mocht ik dan niet reageren als de 100 volgers bereikt zijn, is het niet omdat ik dat niet wil, maar hoogstwaarschijnlijk ben ik dan opgenomen!
Nou lieve volgers, ik hoop snel weer iets leuks te kunnen laten zien, ik wil vanavond even lekker gaan knutselen, wat leuke nostaligche zakjes o.a. dus wie weet kan ik het morgen wel laten zien aan jullie!

Lieve groetjes van een best wel zenuwachtige Monique!

8 opmerkingen:

Hanneke zei

Zo, nu hoef je nog maar één volger op dit blog! :)
Heel veel sterkte bij de operatie straks! Maar het resultaat mag er zijn waarschijnlijk!!

Groetjes Hanneke,

Maia zei

Kan me voorstellen dat je zenuwachtig bent hoor het is ook niet niets en die beslissing neem je ook niet zomaar!
Sterkte met je zoontje en ook natuurlijk toy toy toy voor jezelf!
Ben benieuwd hoe je je nostalgische zakjes gaat maken.
Fijne middag en avond,
Groetjes Maia

Desirée-ScrapDees zei

oh wat spannend allemaal zeg, hoop van harte dat het allemaal snel gaat gebeuren, want dat afwachten wordt je ook gek van! En beterschap met je zoon!

martina's kaartjes zei

voila, Monique, ben maar ineens je 100ste volger geworden, dus is dat al een zorg minder, goed he ?
ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat en veel plezier in het kiezen van nieuwe kleding binnenkort ! =)
grtjs, martina
x

*mieke* zei

Wat een verhaal meid! Alvast succes met je operatie en ik hoop dat je er goed doorheen komt en dat je violgend zomer heerlijk kunt gaan shoppen voor allemaal nieuwe 'kleine' kleren!
Groetjes Mieke

Babette zei

Kan me voorstellen dat je daar zenuwachtig van wordt. Heel veel succes voor de komende weken. Hoop dat alles goed gaat met jou en met je zoon. En natuurlijk van harte met je 100ste volger.
Groetjes Babette

Marijke zei

Wat een verhaal zeg, kan mee voorstellen dat je zenuwachtig bent! Wens je veel succes de komende tijd en hoop dat alles goed gaat! enne gefeliciteerd met je 100 volgers!!
Groetjes, Marijke en Chantal

Aartje zei

Monique, wat een spannende tijd heb je met je zoon achter de rug en wat een spannende tijd staat je nog te wachten. Het zou fijn zijn als je dit samen met je zus kan delen. Doe lekker rustig aan, want die volgers wachten wel hoor. Neem de tijd die je nodig hebt om te herstellen en denk vooral aan jezelf.
Groetjes Aartje