Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

dinsdag 20 september 2011

De winnaar van de candy voor Kaatje Brocant is bekend en het is........

MARIJKE EN CHANTAL!!!! Mijn zoontje Sem heeft het briefje getrokken met de namen Marijke en Chantal, dus gefeliciteerd meiden!!! Jullie kunnen straks naar hartelust knutselen, er is genoeg om te delen!

Graag zie ik jullie adressen in een mailtje tegemoet!
Het mailadres is kado-enzo@hotmail.com Ik ga mn best doen om het zo snel mogelijk te versturen, maar ik ben geveld door een griepje, watten in mijn hoofd, snip verkouden, spierpijn en verhoging, niet fijn dus! Het kan dus zijn dat het even opschuift naar een paar dagen later deze week/begin volgende week!

Nu op naar de uitslag van het andere blog!

Liefs, Monique

4 opmerkingen:

Maia zei

Marijke en Chantal jullie boffen maar veel plezier ermee!
Enne Monique beterschap ook hier is het al raak met zieken vind je het vreemd met zo'n zomer!
Neem de tijd,
Groetjes Maia

Desirée-ScrapDees zei

daes proficiat! En jij bedankt voor de verloting!

Marijke en Chantal zei

Joehoe, wat een bofferds zijn wij!! Supergaaf, wat zal Chantal blij zijn, ze vind dit papier zoooooo mooi. Leuke verrassing voor als ze dadelijk uit school komt. Monique, geef je zoon Sem een dikke knuffel van ons en heel erg bedankt en beterschap en doe het lekker rustig aan. Stuur je zo een mailtje met onze gegevens.

Liefs, Marijke en Chantal

Eefies day zei

Voor iedereen proficiat!!!!
Geweldig dat we mee mochten doen.

Groetjes,
Eefie