Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

woensdag 28 juli 2010

Joehoe! Wat is dit leuk!!!!!

Ik ben in een opperbeste stemming; er zijn nu nl al 2 fysieke winkels die mijn zeepjes verkopen! De plaatselijke hobbywinkel hier http://www.schaartje.nl/ gaat een hoekje inrichten met mijn zeepjes! Taartjes, gebakjes, petit fours, rozen, zeepjurkjes, babypakjes, het is nu ook daar te koop! Gisteravond zijn er twee hele leuke dames gekomen van http://www.duimelijntje-fashion.nl/ van Duimelijntje baby en kinderkleding uit Rotterdam (tevens hele leuke dameskleding) om even te kijken of mijn zeepjes geschikt zouden zijn voor hun leuke winkel, nou ze hebben echt bijna alles meegenomen wat ik in voorraad had gemaakt!! Ben dus eigenlijk best een beetje trots op mezelf dat mensen nu mijn producten ook in een andere "echte" winkel kunnen kopen. A.s. zaterdag ga ik mijn zeepjes aan een bloemenwinkel laten zien, maar ook zij klonk al heel enthousiast door de telefoon! Dus duimen maar dat ook winkel nummer 3 interesse heeft en het wil gaan proberen! Dit sterkt mijn gevoel echt ontzettend dat ik de juiste beslissing heb genomen door te gaan stoppen met Het hobbykoffertje en heel mijn hart en ziel in Kaatje Brocant te gaan stoppen. Inmiddels heb ik weer 8 nieuwe zeepmodellen besteld, de een nog mooier, romantischer of schattiger dan de andere! Ik kan dan ook niet wachten om er mee aan de slag te gaan en ze voor mijn neus te zien liggen. Want jeayhhh ik ben gewoon verliefd op mijn mooie zeep hihi.... Wat komt er binnenkort allemaal nog meer aan? Prachtig wit katoen: theemutsen, wasknijperzakjes, geurzakjes. Maar ook hele leuke kerstzeepjes, als gastenzeepjes maar ook als slingertjes, érg origineel als kerstkaartje dit jaar, compleet met mooi kaartje en kerstwens erop! Speciaal voor de dierbare vriend, je lieve moeder, oma, vriendin, noem maar op, gewoon die ene die je het echt gunt! En allemaal betaalbaar!
Nou wat vinden jullie van de schatjes hierboven??
Liefs,
Monique

1 opmerking:

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wauw wat ben ik blij voor je Monique!
Ik kan gewoon merken dat je je hierbij fijn voelt, en alles gaat super en de foto's zijn geweldig!

Wauw, misschien kom ik ook wel even een x wat kopen voor geurzakjes voor in kaartjes ofzo om als gefeliciteerd kaart of beterschaps kaart te versturen. moet ik nog even zien, maar het klinkt allemaal super!

Liefs Ida