Hallo bloggers!

Ik ben Monique, happely getrouwd en moeder van twee cutie boys, Jimmie en Sem (2002 en 2004). Ik hou enorm van knutselen, noem het maar gerust een verslaving hihi....
Ik ben ook erg verknocht aan Brocante, kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt. Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Op dit blog vind ik het leuk om kaarten/doosjes/layouts aan jullie te laten zien in de Vintage sfeer. Ook foto's van oude dingen, romantische tuinen, Vintage en Victoriaanse plaatjes die ik op internet vind zal ik met jullie delen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten hoor! Op mijn andere blog www.cutecardsandstamps.blogspot.com laat ik ook leuke dingen zien, tevens kunnen jullie daar zien wat ik aan leuke hobbymaterialen te koop aanbied. Het meeste gloednieuw in de verpakking met leuke korting! Klik op het knopje For Sale en je ziet het!

Heel veel liefs,
Monique

maandag 12 juli 2010

Het allereerste berichtje van Kaatje.....Na de zenuwslopende voetbal finale van Nederland-Spanje, is het tijd voor het eerste berichtje op dit splinternieuwe blog. Wat heb ik in spanning gezeten vanavond! Nu hou ik normaal gesproken helemaal niet zo van voetbal, kijk bij de wedstrijden waarbij Nederland betrokken is amper naar de tv, maar ik moet zeggen er is toch iets bij me gebeurd... een soort van schakelaartje wat ongemerkt "om" gezet is en ervoor heeft gezorgd dat ik als een ware Oranje fanaat op het puntje van de bank heb gezeten tijdens alle wedstrijden dat Nederland op het beeldscherm te zien was. Hoewel ik voor de tigste keer aan mijn sportieve mannetje heb gevraagd wat nu ook al weer buitenspel was, zit de uitleg wel in mijn hoofd, maar snap ik er nog steeds "de ballen" van. Maar ben ik er wel nu achter gekomen dat je niet "zomaar" naar een WK of EK mag, welnee!!Daar zijn nude voorselectie wedstrijden voor! De wedstrijden waarin Nederland dus te zien is op tv, ik begreep al nooit waarom er dan opeens Nederlands voetbal op tv was, nou ja... een mens is dus nooit te oud om te leren.. hihi.......
Maar goed, ik ben toch wel heel erg trots op ons kikkerlandje dat we als 2e geeindigd zijn maar stiekem best blij dat de wedstrijden nu toch echt voorbij zijn. Wat zal het weer kaal zijn door de straten morgen! Hier in ons dorp was de Oranje gekte toch wel toegeslagen hoor! Vanaf morgen zijn er dan weer gewoon de kale ramen, lantaarnpalen en gevels te zien, voor een jaartje of twee..... dan begint de Oranje gekte weer, maar dan mét een extra fan!

Morgen (nou ja, over een paar uurtjes al) begint er een nieuwe week, de 2e week van de grote schoolvakantie en heb ik nog genoeg te doen. Een planning maken voor de nieuwe workshops, voorbeelden scrapkaarten maken voor de plaatselijke hobbywinkel, (dit rompertje gaan we maken tijdens een demo dag) zeepjes gieten en decoreren, maar ook strijken, de huishouding, maar bovenal: lekker genieten van mijn kleine boys! Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten hoor, op mijn nieuwe blog!


Liefs,
Monique

4 opmerkingen:

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wat een prachtige creatie Monique!

Liefs Ida

Ilonka zei

hoi Monique wat een schattig rompertje heel erg mooi en zo romantisch.....

XX liefs Ilonka

Anoniem zei

via via ben ik hier terecht gekomen, ik weet nu al dat er leuke creatie's opkomen;)
ga me snel aanmelden als volger:)
groetjes nonna

Kaatje Brocant zei

Dank jullie wel voor jullie leuke reacties!

liefs, Monique.